Back to top

Restaurant

Als patiënt kan u vrij gebruikmaken van het restaurant één van onze campussen. Verwittig wel uw verpleegkundige als u uw eenheid verlaat of terugkeert. Ook vragen wij om het restaurant niet in slaapkledij te betreden. Bent u patiënt en komt u op consultatie? Dan kan u gerust voor of na uw afspraak ook in ons restaurant terecht. 
Ook als bezoeker of externe kan u vrij naar ons restaurant komen. 

Campus Sint-Jan

Het restaurant bevindt zich op het gelijkvloers (volg route 055) en is dagelijks doorlopend geopend van 09.00 tot 19.30 uur.

's Middags kan u kiezen tussen twee warme dagschotels en koude schotels. 's Avonds heeft u keuze tussen een avondschotel en koude schotels.
Daarnaast zijn er ook kant en klare maaltijden, salade bar, frietjes, soep, belegde broodjes, spaghetti en kinderschotel te verkrijgen. 

Ontbijt wordt geserveerd vanaf 09.00 uur, middagmaal tussen 11.00 en 14.00 uur en avondmaal tussen 17.00 en 19.15 uur

In de namiddag kan u in ons restaurant genieten van een kopje koffie, frisdrank, een ijsje of een gebakje. 

Bekijk hier het menu

Campus Sint-Franciscus Xaverius

De cafetaria bevindt zich op verdieping A1 en is dagelijks open vanaf 09.30 tot 17.30.

Tussen 11.30 en 13.15 uur kan u hier kiezen tussen twee warme dagschotels. Er zijn ook koude schotels, salade bar, belegde broodjes en soep te verkrijgen.

In de namiddag bent u welkom voor een geurig kopje koffie met gebak, frisdrank of andere dranken.

Bekijk hier het menu

Campus Henri Serruys

Het restaurant vindt u via route 23 en is dagelijks geopend tussen vanaf 09.00 tot 18.00 uur, op zater- en zondag vanaf 09.00 tot 17.00 uur.

Tussen 11.00 en 13.45 uur kan u hier een warme maaltijd eten. U kan ook kiezen voor kant en klare maaltijden, een koude schotel, salade bar, belegde broodjes, spaghetti of soep. 

In het weekend zijn afhaalmaaltijden voorzien: een dagschotel of spaghetti die u zelf dient op te warmen. U kan ook kiezen voor een koude schotel of belegd broodje. 

Daarnaast kan u hier diverse dranken (koffie, frisdrank) en versnaperingen (snacks, gebak) kopen. 

Bekijk hier het menu 

De inhoud van deze pagina werd samengesteld door de betrokken dienst(en). Laatste update: 23 maart 2023