Back to top

Praktische zaken

Stagekledij en kleedkamerkastjes

Op elke campus is de kleding en de kleedkamer anders geregeld. Houd hier rekening mee:

  • Campus Sint-Jan: neem zelf gepaste stagekledij mee. Er zijn studentenkleedkamers (route 9160) voorzien. Neem een hangslot mee om uw kleerkastje af te sluiten. Vergeet niet om dit slot na afloop van de stage terug mee te nemen.
  • Campus Sint-Franciscus Xaverius: neem zelf gepaste stagekledij mee. U kan gebruikmaken van de kleedkamer. Neem bij vragen hierover contact op met de verantwoordelijke via t: 050 47 01 65. Neem een hangslot mee.
  • Campus Henri Serruys: neem zelf gepaste stagekledij mee. Voor afspraken over kledij en kleedkamers, neemt u best contact op met de begeleidingsverpleegkundigen via t: 059 55 55 41,  tussen 8:00-12:00 uur.

Parkeren en fiets stallen

Parkeer uw auto of fiets alleen op de aangewezen plaatsen. Vergeet niet de fiets op slot te zetten, ook als u hem in een fietsenstalling plaatst.

  • Campus Sint-Jan: parkeerkaarten zijn verkrijgbaar tijdens het onthaalmoment of bij het directiesecretariaat op de 2de verdieping, t: 050 45 24 50.
  • Campus Sint-Franciscus Xaverius: de gratis fietsenstalling is bereikbaar via de dienstingang in de Spanjaardstraat. De parking mag enkel tijdens vroegdienst of laatdienst gebruikt worden en tegen betaling.
  • Campus Henri Serruys: de gratis fietsstalling naast de parkeertoren is toegankelijk met een badge. De personeelsparking is niet toegankelijk voor studenten. Gratis parkeren kan in de Koninginnelaan, betaald parkeren kan op de parking voor het ziekenhuis of in de omliggende straten.
De inhoud van deze pagina werd samengesteld door de betrokken dienst(en). Laatste update: 13 september 2018