Back to top

Werken bij ons ziekenhuis

Het AZ Sint-Jan Brugge-Oostende AV heeft drie campussen (campus Sint-Jan en campus Sint-Franciscus Xaverius in Brugge en campus Henri Serruys in Oostende) en biedt optimale zorg van hartje Brugge tot aan de kust. Wij zoeken met regelmaat enthousiaste en professionele medewerkers (m/v).

Vacatures

Alle vacatures in ons ziekenhuis vindt u terug op onze jobsite. Hier vindt u ook onze troeven, getuigenissen van onze medewerkers en de officiële sollicitatieprocedure.

Jobstudenten

Ook jobstudenten kunnen in ons ziekenhuis aan de slag. Aanvragen moeten voor eind januari 2017 zijn ingediend via onze jobsite.

Let op!

Jobstudent-verpleegkundigen kunnen het hele jaar door hun kandidatuur indienen.

Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn belangrijk voor onze organisatie en voor onze patiënten. Wilt u helpen? Stel u dan kandidaat bij een van onze campussen:

  • Campus Sint-Jan: hulp bij het onthaal, bij patiëntenvervoer of bij de zondagsviering. Neem contact op met Els Therssen, t: 050 47 03 66 of e: els.therssen@azsintjan.be.
  • Campus Sint-Franciscus Xaverius: hulp bij de zondagsviering. Neem contact op met Els Therssen, t: 050 47 03 66 of e: els.therssen@azsintjan.be.
  • Campus Henri Serruys: informeer bij Lieve Pollet, t: 059 40 21 55 of e: godelieve.pollet@azsintjan.be.

Werkpostfiche vrijwilliger campus Sint-Jan en SFX

Werkpostfiche vrijwilliger campus Henri Serruys

De inhoud van deze pagina werd samengesteld door de betrokken dienst(en). Laatste update: 15 februari 2019