Back to top

Inchecken via de kiosk

Komt u langs voor een raadpleging of opname in campus Sint-Jan of campus SFX? Dan vragen wij u om uzelf aan te melden aan een van de kiosken. In de centrale inkomhal bevinden de kiosken zich recht tegenover de ziekenhuiswinkel. (Voor de dienst kindergeneeskunde zijn de kiosken in het nieuw gebouw, volg hiervoor route 190). Aanmelden is heel eenvoudig én duurt niet lang. U identificeert uzelf met uw e-ID (elektronische identiteitskaart) en volgt de instructies op het scherm.

Stap 1: meld u aan met uw elektronische identiteitskaart

Stap 2: controleer uw persoonlijke gegevens

Zijn uw gegevens niet correct? Geef dit dan aan op het scherm. U ontvangt dan een volgnummer waarmee u plaatsneemt in de wachtzaal voor de inschrijvingsbalies. Een ziekenhuismedewerker roept u op en corrigeert uw persoonsgegevens.

Stap 3: bevestig uw afspraak

Komt u voor een raadpleging op afspraak, de dienst radiologie of het laboratorium, dan kunt u zich rechtstreeks inschrijven aan de kiosk. Vergeet hiervoor uw e-ID niet!
Personen die hun e-ID vergeten zijn, kinderen of niet-Belgen, kunnen dit aanduiden op het scherm. U ontvangt een volgnummer waarmee u plaatsneemt in de wachtruimte voor de inschrijvingsbalies. Een ziekenhuismedewerker roept u aan de hand van uw volgnummer op.

Niet alle verrichtingen kunt u aan de kiosk afhandelen. Komt u voor een vrije raadpleging, de gipskamer, een raadpleging of onderzoek n.a.v. een arbeidsongeval, expertise of levensverzekering, dan ontvangt u via de kiosk een volgnummer. Dit is ook het geval voor patiënten die langskomen voor een administratieve voorinschrijving of een (dag)ziekenhuisopname. Ook als uw gegevens niet overeenkomen met de gegevens in onze databank ontvangt u een volgnummer. Begeef u met het volgnummer naar de wachtruimte voor de inschrijvingsbalies

Stap 4: neem uw patiëntenstickers

Deze stickers bezorgt u aan de secretariaatsmedewerker van de arts of aan de arts zelf.

Stap 5: volg uw routenummer

Bovenaan ticket vindt u het nummer van de route die u naar de plaats van afspraak brengt. Vergeet niet u eerst aan te melden bij het secretariaat van de arts voordat u plaatsneemt in de wachtruimte.

Inschrijving aan de kiosk niet mogelijk?

Als inschrijven via de kiosk niet mogelijk is, dan zal u een volgnummer Consultatie krijgen en neemt u plaats in de wachtzaal.

Hulp nodig?

De ziekenhuismedewerkers van de dienst ‘Onthaal & opname’ en onze vrijwilligers staan klaar om u te helpen.