Back to top

Levensovertuigingen

U heeft het recht om bezoek te vragen en te ontvangen van een bedienaar of vertegenwoordiger van uw godsdienst. Ook kan u een moreel consulent, die bijstand verleent vanuit een humanistisch vrijzinnige levensvisie, raadplegen. Het AZ Sint-Jan Brugge-Oostende AV heeft personen ter beschikking die morele, godsdienstige en filosofische bijstand bieden.

U kan het bezoek van een van onderstaande bijstandspersonen aanvragen door het formulier morele, godsdienstige of filosofische bijstand in te vullen en in een gesloten omslag aan de hoofdverpleegkundige te overhandigen. U kan ook vragen dat een andere bedienaar of vertegenwoordiger van uw godsdienst of een andere moreel consulent langskomt. Bezorg ons via het formulier diens naam, adres en telefoonnummer (indien u dit kent). Wij doen ons uiterste best een bezoek van de opgegeven persoon te regelen.

Wilt u geen enkele bedienaar of vertegenwoordiger van een eredienst noch moreel consulent ontvangen? Dan kan u ons dit ook laten weten. U bent in geen geval verplicht dit formulier in te vullen.

Klik hier voor de volledige lijst van bedienaars of vertegenwoordigers van een godsdienst of levensbeschouwing die werkzaam zijn in of ter beschikking staan van ons ziekenhuis (campus Sint-Jan, SFX en Henri Serruys)

De inhoud van deze pagina werd samengesteld door de betrokken dienst(en). Laatste update: 28 februari 2022