Back to top

Voorstelling dr. Fien Decuypere

19 mei 2022
Fien Decuypere

Dr. Fien Decuypere – plastisch, esthetisch en reconstructief chirurg
dienst Plastische, reconstructieve en esthetische chirurgie
t: 050 45 23 60 of 059 55 52 31
e: Plastische.heelkunde@azsintjan.be

 

In 2015 behaalde dr. Fien Decuypere haar diploma geneeskunde aan de Universiteit Gent. Hierna specialiseerde ze zich door middel van een zesjarige opleiding tot plastisch, esthetisch en reconstructief chirurg aan de Universiteit Gent. Deze bestond uit de vervollediging van een tweejarige basisopleiding in de algemene heelkunde in het AZ Maria Middelares gevolgd door een vierjarige gespecialiseerde opleiding in de plastische, esthetische en reconstructieve chirurgie aan het UZ Gent.

Na deze universitaire opleiding en erkenning tot plastisch chirurg in 2021, deed ze nog verdere ervaring op door middel van een internationaal fellowship in de esthetische Kuzbari-kliniek in Wenen, Oostenrijk, waarmee ze zich verder specialiseerde in de faciale esthetiek, borstchirurgie en bodycontouring.

Dr. Decuypere zal zich binnen de dienst Plastische, reconstructieve en esthetische chirurgie toespitsen op zowel reconstructieve heelkunde als esthetische heelkunde. Ze werkt ook één dag per week in de D&E Kliniek in Melle voor puur esthetische consultaties en operaties.