Back to top

Start werken nieuw parkeergebouw

10 april 2019
Campus Sint-Jan nieuw parkeergebouw

Op 17 april zijn de werken voor het nieuwe parkeergebouw op campus Sint-Jan gestart. We delen graag even mee hoe dit de huidige parkeersituatie gaat beïnvloeden.

We kondigden het al eerder aan: om de bestaande tekorten in parkeergelegenheid op te vangen, voorzien we de constructie van een gloednieuwe parkeertoren. Die zal naast de gebouwen van het Oncologisch centrum komen, waar nu een tijdelijke parking ligt.  

In de aanloop naar de constructie van deze toren voorzien we een nieuwe tijdelijke parking iets verder, vlak naast de nieuwbouw waar onze diensten Geriatrie en Kinderziekten gevestigd zijn.

Vanaf 17 april sluiten we de parking naast het Oncologisch centrum af om de werken te starten. Mogen we vragen om de geldende parkeerrichtlijnen strikt te respecteren? We hebben ervoor gezorgd dat de werfweg de parking niet meer kruist, maar wildparkeren kan wel grote hinder veroorzaken voor het werfverkeer. Om de werken vlot te laten verlopen, is het belangrijk dat de werf vlot bereikbaar blijft.