Back to top

Onderhoudswerken Expresweg N31 - verkeershinder mogelijk van en naar campus Sint-Jan

26 februari 2021

Het Agentschap Wegen en Verkeer vernieuwt op verschillende plaatsen het volledige wegdek van de Expresweg N31. Daarnaast worden zowel de brug over de Oostendse steenweg (N9) gerenoveerd en de Millebrug over het Waggelwater.

Deze werken zullen ook gevolgen hebben voor de bereikbaarheid van ons ziekenhuis. Er wordt grote verkeershinder verwacht.
Gelieve dus rekening te houden met een mogelijks langere rit van of naar het ziekenhuis wegens file/verkeershinder.

Hieronder geven we u een overzicht van de werken en de gevolgen voor uw route van of naar het ziekenhuis:

  • Versmalde rijstroken in beide richtingen. De Expresweg blijft in beide richtingen open voor verkeer. Wanneer er op de ene weghelft werken in uitvoering zijn, rijdt het verkeer op de andere weghelft over versmalde rijstroken en geldt er een snelheidsbeperking van 50 km/u.
  • Op- en afritten: tijdens de eerste fase van de werken (begin maart - begin mei) worden enkele op- en afritten van de Expresweg richting kust afgesloten. ​
    • Oprit aan Blankenbergse Steenweg (N371) richting kust blijft altijd geopend.
    • Oprit aan de Oostendse Steenweg (N9) richting kust wordt afgesloten.
    • De afrit aan de Oostendse Steenweg en de afrit aan de Blankenbergse steenweg richting kust zijn afwisselend afgesloten. Er is dus altijd 1 van deze afritten geopend.
    • Alle op- én afritten van de weghelft richting E40 zijn geopend.

Meer informatie over deze werken vindt u op de website van Wegen en Verkeer: https://wegenenverkeer.be/werken/onderhoudswerken-op-de-expresweg

 

 

Werken Expresweg N31 maart tem mei