Back to top

Voorstelling

De dienst Neus-, Keel- en Oorziekten staat voor hoogkwalitatieve, innovatieve, gespecialiseerde zorg. Campus Sint-Jan is een van de centra waar cochleaire implantatie en de plaatsing van middenoorimplantaten en botverankerde hoortoestellen mogelijk is. U kan op de dienst ook terecht voor aangezichtschirurgie en neus- en sinuschirurgie. Er is een evenwichtskliniek, een allergieraadpleging, een gespecialiseerde stemkliniek, een geur- en smaakcentrum en een multidisciplinair team voor de behandeling van kwaadaardige aandoeningen binnen het hoofd- en halsgebied. Daarnaast werpt de dienst zich op als een pionier op het vlak van robotchirurgie binnen de hoofd- en halsheelkunde, bijvoorbeeld bij snurkoperaties, schildklieroperaties en de behandeling van tumoren in de oro- en hypofarynx.

100 jaar ervaring

De dienst Neus-, Keel- en Oorziekten van het AZ Sint-Jan Brugge-Oostende AV vierde in 2015 zijn 100-jarige bestaan met de feestelijke opening van een volledig vernieuwde, hoogtechnologische polikliniek. De snelle groei van de dienst maakte deze vernieuwing noodzakelijk.

 

Uiteenlopende gehooraandoeningen en -klachten kunnen aangeboren zijn of pas in de loop der jaren ontstaan, maar voor elke aandoening bestaat een specifieke oplossing.
Meer informatie over de beste oplossingen voor uw gehoorprobleem kan u vinden op deze website: www.oortotoor.be

 

Beluister onze podcAZt over geur- en smaak: 

 

De dienst Neus-, Keel- en Oorziekten van het AZ Sint-Jan Brugge-Oostende AV kreeg op haar 100ste verjaardag een volledig vernieuwde, hoogtechnologische polikliniek.
De dienst Neus-, Keel- en Oorziekten van het AZ Sint-Jan Brugge-Oostende AV kreeg op haar 100ste verjaardag een volledig vernieuwde, hoogtechnologische polikliniek.
Wachtzaal NKO
Wachtzaal NKO
De inhoud van deze pagina werd samengesteld door de betrokken dienst(en). Laatste update: 23 maart 2022