Back to top

KINDERGENEESKUNDE

Informatiebrief voor ouders over COVID-19 en consultaties - 11.05.2020

Informatiebrief voor ouders - Materniteit COVID-19 - 25.03.2020

Vanaf 2 juni 2020 geldt een beperkte bezoekregeling. 
De dienst Kindergeneeskunde: 1 persoon rooming-in en dagelijks 1 extra bezoeker. 

 

Op de dienst kindergeneeskunde kunnen baby’s en kinderen van 0 tot 15 jaar terecht met diverse medische problemen. De dienst kindergeneeskunde wil hoogkwalitatieve gespecialiseerde dienstverlening aanbieden met een focus op gepersonaliseerde en patiëntvriendelijke begeleiding. Door de uitbouw van subspecialisaties kunnen we expertise aanbieden bij heel wat ziektebeelden.

Kinderen komen op onze dienst terecht op eigen initiatief van de ouders, na doorverwijzing door de huisarts, via de dienst spoedgevallen of op vraag van kinderartsen in de regio voor meer gespecialiseerde onderzoeken en behandeling.

De kinderartsen werken binnen hun team onderling nauw samen, zowel op campus Sint-Jan als op campus Serruys. Daarnaast bestaat er ook een intensieve samenwerking met andere disciplines binnen het ziekenhuis en kan de dienst beroep doen op een multidisciplinair pediatrisch team van paramedici dat dagelijks paraat staat voor de opvang van onze patiënten.

Consultatie Kindergeneeskunde campus Sint-Jan Brugge is bereikbaar via route 190. 

Vanaf 18 november 2019 is de verblijfsafdeling Kindergeneeskunde te bereiken via route 195. Het dagziekenhuis zal bereikbaar zijn via route 198. Flyer nieuwe verblijfsafdeling en dagziekenhuis

Website voor kinderen

 

Kinderwebsite - welkom kleine kindjes Welkom kleine kindjes
Kinderwebsite - welkom grote kinderen Welkom grote kinderen