Back to top

ICT-DIENST

De ICT-dienst van het AZ Sint-Jan Brugge Oostende AV bestaat uit een 50-tal medewerkers en staat in voor de ondersteuning van de zorg- en beleidsprocessen via een uitgebreid pakket aan software-tools.  De dienst beheert de onderliggende hardware- en netwerk infrastructuur, alle fysieke en virtuele servers, databank- opslag- en archiefsystemen en het uitgebreide PC- en printerpark. Naast netwerk- en systeembeheerders, projectleiders, medewerkers servicedesk en applicatiebeheerders, zorgt een ontwikkel- en integratieteam voor de noodzakelijke interne software-ontwikkelingen en ondersteuning van de integratieplatformen.

De dienst werkt voor alle opdrachten nauw samen met externe firma’s. De ICT-dienst is een zorgondersteunende dienst en sluit aan op tal van werk- en projectgroepen met de technische dienst, de administratie en met de zorgdiensten uit het ziekenhuis. Er is ook intense samenwerking met ICT-collega’s uit de andere ziekenhuizen.

We zijn steeds op zoek naar nieuwe, getalenteerde medewerkers.
Zin om ons team te versterken? Goesting om ICT in de gezondheidszorg een extra dimensie te geven? Hou zeker onze vacatures in de gaten of solliciteer spontaan.

De inhoud van deze pagina werd samengesteld door de betrokken dienst(en). Laatste update: 11 maart 2021