Back to top

Voorzieningen campus SFX

 

Winkel

Aan het onthaal vindt u een stand met bloemen, parfumerie en leuke gadgets.

Krantenkiosk

Een krant kunt u een dag van tevoren bestellen via de verpleegkundige of rechtstreeks aan het onthaal. Vanaf 10.00 uur kunnen wij een krant op uw kamer bezorgen.

Bankautomaat

Op campus SFX is geen bankautomaat gevestigd. U kunt wel aan het onthaal geld afhalen met bankkaart. Het onthaal is iedere werkdag geopend van 07.00 tot 21.00 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen is het onthaal open van 08.00 tot 21.00.

Kapsalon

Het kapsalon bevindt zich op verdieping B3 en is elke donderdag en vrijdag open.
U kunt een afspraak maken via uw verpleegkundige.

Gratis hotspot

Er is een gratis hotspot in de cafetaria en aan het onthaal.

Telefonie op de kamer

Op iedere kamer is een telefoon voorzien. Omdat uw kamernummer is verwerkt in het abonneenummer, kunt u rechtstreeks opgebeld worden. Ligt u bijvoorbeeld op kamer 101, bed A, dan wordt uw nummer 050 470 101. U ontvangt uw telefoonnummer bij opname.

Wilt u zelf rechtstreeks vanuit uw kamer telefoneren, dan moet u een codenummer aanvragen bij uw opname. Door uw code te vormen, zal het gesprek rechtstreeks op uw rekening komen.

Het spreekt voor zich dat wij u nog steeds kunnen doorverbinden via de centrale.

Gsm-gebruik

Gsm-gebruik is toegestaan in het ziekenhuis, met uitzondering van een aantal aangeduide afdelingen. U moet wel op 1 meter afstand blijven van alle actieve medische apparatuur om storingen te vermijden. Onze medewerkers gebruiken DECT-toestellen die eruitzien als mobiele telefoons. Deze toestellen hebben echter een veel lager vermogen dan een gsm en mogen wel overal gebruikt worden. U kan op uw kamer ook bellen met een vast toestel.