Back to top

Voorzieningen campus Henri Serruys

Kranten en tijdschriften

U kunt kranten en tijdschriften aankopen in het restaurant  (volg route 23).

Bloemen

Bloemen kunt u kopen aan het onthaal.

Kapper en pedicure/podologe

De verpleegkundigen kunnen een afspraak regelen met de kapper of podologe/pedicure.

Telefoon en gsm

Gsm-gebruik is toegestaan in het ziekenhuis met uitzondering van een aantal aangeduide afdelingen. U moet wel op 1 meter afstand blijven van alle actieve medische apparatuur om alle storingen te vermijden. Onze medewerkers gebruiken DECT-toestellen die er uitzien als gsm’s. Deze toestellen hebben echter een veel lager vermogen en mogen dan ook overal worden gebruikt.
Toestel op uw kamer
Alle kamers zijn uitgerust met een vast telefoontoestel. Een aansluiting is aan te vragen aan het onthaal, waarna een code wordt verkregen. Met deze code kan de patiënt zelf bellen en opgebeld worden van buiten het ziekenhuis. Meer info over tariefeenheden vindt u terug in de onthaalbrochure.

Draadloos Internet

Er is gratis draadloos internet aanwezig op alle kamers. Een gebruikersnaam en paswoord kunt u krijgen aan het onthaal. Er is ook gratis internet aanwezig in het restaurant (zonder gebruikersnaam en paswoord).

Radio

Elke patiënt beschikt in de kamer over een toestel voor radiodistributie, waarop u Radio 1, Radio 2, Klara en Q kunt ontvangen.

Televisie

Op elke patiëntenkamer is er een televisie met afstandsbediening.

Bibliotheek

In de mobiele bibliotheek van het Rode Kruis, die langskomt op donderdagnamiddag, kunt u boeken ontlenen.

Roken

Het is verboden om te roken in het ziekenhuis. Er is een rookzone aan de inkom van het ziekenhuis naast de fietsenstalling.