Back to top

Voorziening campus Sint-Jan

 

Bloemen en cadeaus

U kan terecht bij een bloemen- en krantenwinkel (volg route 024), open van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 19.00 uur, op zaterdag van 10.30 tot 18.30 en op zondag van 13.30 tot 18.30 uur.

Bankautomaat

Volg route 022

Kapsalon Ellen

Volg route 140

Openingsuren

  • Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: 9.15- 17.00 uur
  • Woensdag, zaterdag en zondag: gesloten

U kunt een afspraak maken via 050 45 21 92 of uw verpleegkundige.

Gsm-gebruik

Gsm-gebruik is toegestaan in het ziekenhuis met uitzondering van een aantal aangeduide afdelingen. U moet wel op 1 meter afstand blijven van alle actieve medische apparatuur om storingen te vermijden.
Onze medewerkers gebruiken DECT-toestellen die er uitzien als gsm-toestellen. Deze toestellen hebben echter een veel lager vermogen dan een gsm en mogen overal worden gebruikt. 

Internet

Er is draadloos internet in alle verpleegafdelingen in campus Sint-Jan. Het ziekenhuis biedt gratis draadloos internet aan voor alle opgenomen patiënten in campus Sint-Jan. Deze faciliteit geldt zowel op de vernieuwde verpleegeenheden als op alle andere.
Patiënten die hiervan gebruik willen maken, kunnen bij het onthaal de werkwijze en een login en wachtwoord opvragen. De patiënt (of zijn familie) komt hiervoor persoonlijk langs bij het onthaal, tijdens de openingsuren (van 07.00 tot 20.00 uur en in het weekend van 08.00 tot 20.00 uur). Het ziekenhuis stelt hiervoor geen pc's ter beschikking, patiënten moeten hun persoonlijke laptop meebrengen, voorzien van een draadloze netwerkkaart.

Hotspot

1e verdieping - volg route 125
Er is een gratis hotspot in de cafetaria op de eerste verdieping en in spoedgevallen (de zones waar patiënten verblijven).
De hotspot (naam:"AZ-cafetaria-hotspot") is vrij toegankelijk en onbeveiligd. Deze dienstverlening is bedoeld voor patiënten, bezoekers en firma's. Het gebruik is voorbehouden aan privétoestellen zoals smartphones, i-books, netbooks en laptops. De ICT-dienst van Sint-Jan geeft géén ondersteuning bij deze gratis dienstverlening.  De werking is zoals in hotels, scholen en andere openbare ruimten.

Roken

Het is alleen toegestaan te roken op bepaalde, speciaal daartoe voorziene plaatsen buiten aan het ziekenhuis.

Medische bibliotheek

Volg route 1500

De medische bibliotheek van het AZ Sint-Jan bevindt zich op de 15de verdieping van het ziekenhuis. Ze is iedere werkdag doorlopend geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Patiëntenbibliotheek

Iedere werkdag kunnen tussen 9.15 en 11.30 uur en van 13 tot 15.30 uur telefonisch boeken aangevraagd worden op het intern telefoonnummer 1293.