Spoedgevallen campus Sint-Jan
050 45 20 00
Spoedgevallen campus Henri Serruys
059 55 51 01
Home >  Professionals >  Stage bij AZ Sint-Jan >  Stageplaatsen >  Informatica (campus SJ)

Informatica (campus SJ)

Info

We heten je van harte welkom voor je stage in de dienst ICT van het AZ Sint-Jan!

Bij ons kan je terecht voor de volgende stage(s):

  • IT-ontwikkelaar
  • IT-systeembeheerder
  • IT-helpdeskmedewerker

Administratieve formaliteiten

Aanvraag van de stage

Elke stage moet minimum 2 maanden voor de aanvang van de stage aangevraagd worden. Dit kan bij voorkeur via de docent-stagebegeleider van jouw school of rechtstreeks via het e-mail adres secretariaat.ict@azsintjan.be.  Na ontvangst en de verwerking van jouw aanvraag, nemen we via de school contact met je op om verdere afspraken te maken.

De veiligheidsopleiding

Gelieve de onthaalbrochure met de veiligheidsopleiding aandachtig te lezen vóór de aanvang van de stage.  Indien je hieromtrent vragen hebt, kun je die bespreken met je stagementor op de eerste dag van de stage.

De werkpostfiche per afdeling

De preventie-adviseur van het ziekenhuis heeft de risico's en de bijbehorende preventiemaatregelen van de verschillende afdelingen en diensten in kaart gebracht.  Het is belangrijk dat je op de hoogte bent van de mogelijke risico's van de dienst waar je stage zal lopen en dat je de bijhorende preventiemaatregelen in acht neemt.  Daarom vragen we je om de werkpostfiche van de afdeling waar je stage zult lopen af te drukken en mee te brengen op je eerste stagedag.

Algemene informatie

De eerste dag van je stage krijg je een introductie in de ICT-dienst en ontvang je alle informatie die je nodig hebt voor je stage.

Contact

Heb je nog vragen, dan kun je steeds contact opnemen met de directeur ICT, Helga De Neve , bij voorkeur via mail secretariaat.ict@azsintjan.be of op telefoonnummer 050 452269

Werkpostfiches