Spoedgevallen campus Sint-Jan
050 45 20 00
Spoedgevallen campus Henri Serruys
059 55 51 01
Home >  Patiënten >  Voorzieningen >  Campus Sint-Jan

Campus Sint-Jan

Kapsalon Ellen (voor dames en heren)

Volg route 140

Openingsuren

 • Maandag: gesloten
 • Dinsdag: 9u - 17u
 • Woensdag: 9u - 13u (uitzonderlijk ook op afspraak tussen 13u00 en 17u00 voor specifiek advies)
 • Donderdag en vrijdag: 9u tot 17u
 • Zaterdag: 9u - 13u

U kunt een afspraak maken via uw verpleegkundige.

Restaurant

Gelijkvloers - volg route 055

Geopend iedere dag van 09.00 tot 19.30 u.

 • Ontbijt: vanaf 09.00 u.
 • Middagmaal: van 11.00 tot 14.00 u.
 • Avondmaal: van 17.00 tot 19.15 u.

Menu van  19 februari tot en met 4 maart 2018   

 5 t/m 18 februari 2018

Bekijk hier het menu van uw familieleden, vrienden of kennissen zijn van harte welkom in het restaurant. Mits voorlegging van een door de hoofdverpleegkundige ondertekende verklaring kunt u hen vergezellen om hier uw middag- of avondmaal te gebruiken. Wij vragen wel om het restaurant niet in slaapkledij te betreden.

Als patiënt kunt u vrij gebruik maken van het restaurant, de cafetaria en het terras met bijhorende tuin en vijver. Gelieve zowel bij het verlaten als bij het terugkomen een verpleegkundige van uw eenheid te verwittigen.

Aanbod

's Middags is er keuze tussen twee warme dagschotels en een koude schotel (zie "Menu voor deze week") . 's Avonds kunt u kiezen tussen een avondschotel en een koude schotel.

 

Cafetaria

Eerste verdieping - volg route 125

 • Op de eerste verdieping tussen de diensten orthopedie en medische beeldvorming bevindt zich een cafetaria.
  U kan hier warme dranken en frisdranken kopen aan een automaat.
  Voor maaltijden, koude schotels, kleine versnaperingen kan u terecht in het restaurant op het gelijkvloers.
 • Gratis wifi hotspot: In de cafetaria is er een hotspot (naam:"AZ-cafetaria-hotspot") die vrij toegankelijk en onbeveiligd is. Deze dienstverlening is bedoeld voor patiënten, bezoekers en firma's. Ook ziekenhuismedewerkers kunnen daar tijdens hun middagpauze terecht om wat te surfen op internet.
  Het gebruik is voorbehouden voor privé toestellen zoals smartphones, i-books, netbooks of laptops.
  De ICT-dienst geeft géén ondersteuning bij deze gratis dienstverlening.  De werking is zoals in hotels, scholen en andere openbare ruimten.

Bloemen-, kranten en geschenkelwinkel

Volg route 024

 • Maandag t.e.m. vrijdag: 7u00 - 19u00
 • Zaterdag: van 10u30 - 18u30
 • Zondag: van 13u30 - 18u30

Bankautomaat

Volg route 022

Telefonie op de kamer

Alle kamers zijn voorzien van telefoontoestellen die werken met een chipkaart. Meer info vindt u terug in de aparte folder.

GSM-gebruik

Gsm-gebruik is toegestaan in het ziekenhuis met uitzondering van een aantal aangeduide afdelingen. U moet wel op 1 meter afstand  blijven van alle actieve medische apparatuur om alle storingen te vermijden.

Onze medewerkers gebruiken DECT-toestellen die er uitzien als GSM-toestellen. Deze toestellen hebben echter een veel lager vermogen dan een GSM en mogen dan ook overal worden gebruikt. 

Internet

Er is draadloos internet in alle verpleegafdelingen in campus Sint-Jan

Het ziekenhuis biedt gratis draadloos internet aan voor alle opgenomen patiënten in campus Sint-Jan.
Deze faciliteit geldt zowel op de vernieuwde verpleegeenheden als op alle andere.

Patiënten die hiervan gebruik willen maken, kunnen bij het onthaal de werkwijze en een login en wachtwoord opvragen. De patiënt ( of zijn familie) komt hiervoor persoonlijk langs bij het onthaal  tijdens de openingsuren (van 07.00 tot 20.00 u; weekend van 08.00 tot 20.00 u).
Het ziekenhuis stelt hiervoor geen PC's ter beschikking, patiënten moeten hun persoonlijke laptop meebrengen, voorzien van een draadloze netwerkkaart.


Hotspot

Er is een gratis hotspot in de cafetaria op de eerste verdieping ( zie hierboven) en in spoedgevallen (zones waar patienten verblijven).

Gratis wifi hotspot: De hotspot (naam:"AZ-cafetaria-hotspot") is vrij toegankelijk en onbeveiligd. Deze dienstverlening is bedoeld voor patiënten, bezoekers en firma's. Het gebruik is voorbehouden voor privé toestellen zoals smartphones, i-books, netbooks of laptops.
De ICT-dienst geeft géén ondersteuning bij deze gratis dienstverlening.  De werking is zoals in hotels, scholen en andere openbare ruimten.

Rookvoorzieningen

Er is een rookzone aan de inkom van het ziekenhuis.

Medische bibliotheek

Volg route 1500

De medische bibliotheek van het AZ Sint-Jan bevindt zich op de 15de verdieping van het ziekenhuis. Ze is iedere werkdag doorlopend geopend van 10.00 tot 18.00 u.

Patiëntenbibliotheek

Iedere werkdag kunnen tussen 9u15 en 11u30 en van 13u00 tot 15u30 telefonisch boeken aangevraagd worden op het intern telefoonnummer 1293.