Spoedgevallen campus Sint-Jan
050 45 20 00
Spoedgevallen campus Henri Serruys
059 55 51 01
Home >  Patiënten >  Voorzieningen >  Campus Sint-Franciscus Xaverius

Campus Sint-Franciscus Xaverius

Kapsalon

Op de verdieping B3 bevindt zich een kapsalon.
Geopend op donderdag en vrijdag.
U kunt een afspraak maken via uw verpleegkundige.

Winkel

Aan het onthaal vindt u een stand met bloemen, parfumerie en leuke gadgets.

Krantenkiosk

Kranten kunnen de dag voordien besteld worden via de verpleegkundige of rechtstreeks aan het onthaal. Vanaf 08.00 kunnen kranten op de kamer bezorgd worden.

Cafetaria

Via verdieping A1 kan u de cafetaria bereiken.
U kunt er dagelijks terecht vanaf 11.30 tot 17.15 u.

Tussen 11.30 en 13.15 u. kunt u een warme maaltijd (dagschotel) of een belegd broodje consumeren. In de namiddag bent u welkom voor een geurig kopje koffie met gebak, frisdrank of andere dranken.

Gratis hotspot.

Bankkantoor

Op campus SFX is geen bankkantoor gevestigd. U kunt wel in de kasdienst geld afhalen met bankkaart of Visa. De kasdienst is iedere werkdag geopend van 08.30 tot 12.00 u. en van 13.30 tot 16.30 u.

Internet

Hotspot

Er is een gratis hotspot in de cafetaria en onthaal.

Gratis wifi hotspot: De hotspot (naam:"AZ-cafetaria-hotspot") is vrij toegankelijk en onbeveiligd. Deze dienstverlening is bedoeld voor patiënten, bezoekers en firma's. Het gebruik is voorbehouden voor privé toestellen zoals smartphones, i-books, netbooks of laptops.
De ICT-dienst geeft géén ondersteuning bij deze gratis dienstverlening.  De werking is zoals in hotels, scholen en andere openbare ruimten.

Telefonie op de kamer

Op iedere kamer is een telefoon voorzien.
U kunt rechtstreeks opgebeld worden; uw kamernummer is verwerkt in het abonneenummer. Ligt u bijvoorbeeld op kamer 101, dan wordt uw nummer 050 470 101. U zult bij uw opname uw telefoonnummer meekrijgen.

Wilt u zelf rechtstreeks vanuit uw kamer telefoneren, dan moet u een codenummer aanvragen bij uw opname. Door uw code te vormen, zal het gesprek rechtstreeks op uw rekening komen.

Het spreekt voor zich dat wij u nog steeds kunnen doorverbinden via de centrale indien u dit wenst.

GSM-gebruik

Omdat GSM-toestellen de werking van medische elektronische apparatuur verstoren, is het gebruik ervan in het ziekenhuis strikt verboden. Gelieve uw GSM dan ook uit te schakelen.

Patiëntenbibliotheek

Iedere werkdag tussen 09.15 en 11.30 u., en tussen 13.15 en 15.30 u. kan u zich wenden tot de bibliotheek (verdieping B4) voor het ontlenen van boeken.