Spoedgevallen campus Sint-Jan
050 45 20 00
Spoedgevallen campus Henri Serruys
059 55 51 01
Home >  Patiënten >  Afdelingen

Afdelingen

Maternele Intensieve Zorgen (mic)


Contactgegevens

 • campus Sint-Jan

  t: 050 45 2799

Voorstelling

 • campus Sint-Jan

  Het verloskundig team van de afdeling Maternele Intensieve Zorgen (MIC) heet u van harte welkom.
  U bent in blijde verwachting van uw baby, maar vernam van uw gynaecoloog dat uw zwangerschap een verhoogd risico op vroeggeboorte inhoudt of dat uw eigen gezondheid intensiever moet opgevolgd worden. Om deze ingrijpende gebeurtenis zo goed mogelijk op te vangen, willen wij u informeren over uw verblijf in ons ziekenhuis.
  Het personeel van de Maternele Intensieve Zorgen (MIC) heeft jarenlange ervaring met de begeleiding van zwangere vrouwen met een verhoogd risico en wenst u met deze brochure wegwijs te maken in onze afdeling. We proberen deze moeilijke periode om te buigen tot een bewust en voorbereid moment, zodat uw baby in ideale omstandigheden opgevangen kan worden op de neonatale afdeling.
  Met onze brochure hopen we een antwoord te geven op uw vragen. Mocht u na het doornemen ervan toch nog bijkomende vragen hebben, aarzel dan niet ze te stellen aan onze MIC-vroedvrouw, onze geneesheer-specialist in opleiding, onze MIC-arts of aan uw gynaecoloog.

  Lees meer in de brochures "MIC" en " Erfelijkheid in de kijker" .

  Voor dokters: de aanvraagformulieren MIC en prenatale diagnose zijn terug te vinden onder Professionals/Documenten/Formulieren

Waar vind ik de afdeling?

 • campus Sint-Jan

  Volg route 700

Links