Spoedgevallen campus Sint-Jan
050 45 20 00
Spoedgevallen campus Henri Serruys
059 55 51 01
Home >  Patiënten >  Afdelingen

Afdelingen

Materniteit


Contactgegevens

Voorstelling

 • campus Sint-Jan

  U bent in blijde verwachting en u verlangt naar een optimale begeleiding van uw zwangerschap. Het verloskundig en verpleegkundig team van campus Sint-Jan heeft een brochure samengesteld. Met dit boekje "Negen maanden rond" wil men u de nodige inlichtingen bezorgen om deze zwangerschap op een
  aangename wijze te laten verlopen en u voor te bereiden op uw verblijf in het ziekenhuis.
  Uw arts is altijd bereid om onopgeloste vragen te beantwoorden. U kunt ook terecht bij de hoofdvroedvrouw van de kraamafdeling. Op de achterzijde van de folder vindt u alle nodige telefoonnummers.


  ° de brochure "Zwangerschap" is een folder met een beknopt overzicht van de verschillende "topics" die u gedurende de zwangerschap zullen begeleiden.


  ° de brochure "Materniteit" is het boekje "Negen maanden rond" en vertelt u alles wat u wilt weten ivm zwangerschap en bevallen.

  Beroepsgeheim en privacy van de patiënte laten niet toe geneeskundige informatie telefonisch te verstrekken.

 • campus Henri Serruys

  Als toekomstige ouder verwelkomen wij u graag op de campus Henri Serruys te Oostende. Ons centrum staat bekend om zijn jarenlange ervaring in het onderwater bevallen. Sinds 2008 werd de kraamafdeling, als één van de pioniers voor België, bekroond met het kwaliteitslabel van ‘baby– en moedervriendelijk ziekenhuis’. Door de blijvende inzet werd dit kwaliteitscertificaat opnieuw aan ons toegekend in 2012. Het voedingsbeleid van de pasgeborene steunt op de richtlijnen opgesteld door de WereldgezondHeidsOrganisatie (WHO) en UNICEF. Onze visie op natuurlijk bevallen legt het accent op een optimale professionele begeleiding en verzorging van moeder en kind voor, tijdens en na de bevalling. De persoonlijke keuze van de toekomstige ouders staat hierbij centraal!! Alvast een aangename kennismaking via onze site en dank voor uw bezoek!!!

Waar vind ik de afdeling?

 • campus Sint-Jan

  Volg route 705

 • campus Henri Serruys

  Volg route 294

Links