Spoedgevallen campus Sint-Jan
050 45 20 00
Spoedgevallen campus Henri Serruys
059 55 51 01
Home >  Over AZ Sint-Jan >  Bereikbaarheid >  Campus Sint-Franciscus Xaverius

Campus Sint-Franciscus Xaverius

Met het openbaar vervoer

  • Lijnbus nummer 4 en 14 vertrekken om de 10 minuten aan het station en hebben een halte aan het Jan Van Eyckplein.
  • Stadsbus nummer 3 en 13 vertrekken om de 10 minuten aan het station en hebben een halte aan de Stadsschouwburg
    Om de 10 minuten vertrekt een bus aan de Stadsschouwburg naar het station.


Per auto, fiets of bromfiets

Zie wegenplan.

Er is een fietsenstalling voor het ziekenhuis.
Bejaarden en mindervalide personen vergezeld van een familielid of kennis kunnen aan de hoofduitgang uit- en instappen. De wagen brengt men evenwel onmiddellijk naar de parkeerplaats.

Plan uw route met Google Maps.
 

Private Parking

Het ziekenhuis stelt in de Hoedenmakersstraat 7 in de namiddag een private parking ter beschikking van bezoekers. In het weekend is de parking permanent toegankelijk evenals op feestdagen die op een weekdag vallen. De affstand tot het ziekenhuis is slechts 150 meter.

Het rood/groene licht aan de ingang van de parking geeft aan of de parking toegankelijk is. 

Bij groen licht kan u de parking oprijden. Aan de inrijzuil ontvangt u, na drukken op de rode knop, een ticket. Neem dit ticket mee naar het ziekenhuis. Parkeren doet u steeds op de bovengrondse parking. Volg de pijl 'Bezoekers'.

Na uw bezoek aan het ziekenhuis ontvangt u, tegen afgifte van uw ticket en betaling aan de onthaalbalie, een penning die u bij het uitrijden in de slagboomautomaat stopt.

Opmerkingen

Voor personen met een beperking zijn, nabij de ingang van het ziekenhuis, een vijftal voorbehouden parkeerplaatsen beschikbaar. Ook op de aangrenzende Woensdagmarkt zijn er twee plaatsen voor personen met een beperking beschikbaar.

Wanneer u in de omliggende straten parkeert, dient u van 9u00 tot 20u00, ook op zondag, steeds de aanwezige parkeermeter te gebruiken tenzij u beschikt over een bewonerskaart, digitale parkeervergunning of gebruik kan maken van parkeercodes voor bezoekers van stadsbewoners (zie ook op de website https://www.brugge.be/parkeren hoe deze faciliteiten te gebruiken).

Met bijkomende vragen kan u ook terecht aan onze onthaalbalie (t: 050 470 470).